Op de YRW-website kun je verschillende soorten informatie vinden over de combinatie van werk of studie met je reuma. Emma at Work ondersteunt jongeren hierbij en is recent vernieuwd!

Bij Emma at Work zorg je dat je goed voorbereid bent op die (eerste) baan: je werkt door coaching en trainingen aan je persoonlijke ontwikkeling, oefent met solliciteren en we stellen je voor aan een groot netwerk van bedrijven. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan meeloopdagen, 1-op-1 sessies en vacatures. Daarnaast ontmoet je andere jongeren tijdens trainingsdagen en andere programma’s.

Ben jij vijftien jaar of ouder, heb je bijna je studie afgerond of oriënteer je je op een nieuwe baan? Via de website en via sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kom je in contact met de mooie organisatie. Een van de ambassadeurs van Emma at Work is Rosalie. Haar verhaal kun je lezen via deze link! Ook kun je hier de flyer downloaden.

POSTED BY Rebecca | aug, 28, 2021 |