Edgar Stene schrijfwedstrijd

Jaarlijks wordt vanuit EULAR en door Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland een online oproep geplaatst voor de Edgar Stene schrijfwedstrijd. Deze wedstrijd is bedoeld om reumapatiënten en nationale verenigingen voor deze doelgroep in het zonnetje te zetten, maar er zijn ook meerdere nationale en internationale prijzen te winnen. Dit jaar is het thema dromen voor de toekomst, waarbij je uitgenodigd wordt om te schrijven over onder andere jouw uitdagingen rondom de behandeling van je reuma, wie jou helpt om deze aan te gaan en jouw verwachtingen en dromen voor de toekomst. Meer informatie over de precieze inhoud, regels en prijzen kun je vinden via deze link. Hier is ook te lezen hoe je jouw verhaal kunt insturen! Ter inspiratie kun je hier eerdere winnende verhalen lezen. Succes! 🙂

POSTED BY Rebecca | nov, 22, 2021 |