Najaarsevent 2021

6 november vond het najaarsevent plaats in de Avontuurfabriek in Nieuw-Loosdrecht. Wij hebben dit event georganiseerd in samenwerking met de Jeugdreuma Vereniging. Wil jij weten hoe het was? Onze vrijwilligster Joëtta heeft er een verslag over geschreven, dat je hieronder kunt lezen! Ook geven de foto’s een goede sfeerimpressie van de gezellige dag.

Zaterdag 6 november mochten we weer! Een event van Youth-R-Well georganiseerd samen met de Jeugdreuma Vereniging. Voor mij was het bijna een thuiswedstrijd want we gingen naar de Avontuurfabriek in Loosdrecht, een klein kwartiertje rijden. Maar ik was er zelf nog nooit geweest!

We verzamelden met zijn allen in de lounge waar we leuke goodies ontvingen samen met een lekker kopje koffie en een koek. Natuurlijk even bijkletsen met de personen die ik al herkende en daarna ook kennismaken met gezichten die ik nog nooit had gezien. Altijd fijn bij zulke evenementen, je hebt sowieso 1 ding gemeen, reuma. Dus de eerste paar gesprekken gaan vanzelf.

Toen mochten we ons gaan verplaatsen naar onze eerste activiteit van de dag, de escaperoom. Gebaseerd op de vorige keer dacht ik, je kan beter niet met mij gaan want ik bak er niks van! Maar we moesten ons in twee groepen verdelen en gingen we allebei een aparte ruimte in. Wat een leuke (en deze was echt goed te doen) escaperoom was dit! Wij hadden er 28 minuten over gedaan, terwijl de snelste tijd 25 minuten was. En dat ook nog ondanks dat een onderdeel in onze escaperoom niet werkte. Anders hadden wij die tijd wel verslagen! Het andere team kwam enkele minuten na ons uit de escaperoom.

Vervolgens gingen wij lasergamen. Dit had ik nog nooit gedaan! We kregen allemaal een nummer en een vest en laserpistool. En bij elk vest/nummer hoorde een naam. Mijn naam was Yoda, maar je had bijvoorbeeld ook Dora, Aquaman, Spongebob en nog veel meer. Die naam moesten we goed onthouden want daar werden de scores mee gedeeld. Weer werden we in twee teams verdeeld. Mijn team had een persoon extra, klein voordeel en we hebben ook beide rondes gewonnen.

Daarna hebben we heerlijke bittergarnituur gegeten en aansluitend gebowld. We waren blij dat er van die hulpglijbanen waren met het bowlen, want voor sommigen is bowlen met reuma niet de beste combinatie. Na een uurtje bowlen hebben we heerlijk gegeten met zijn allen. En toen was de dag alweer voorbij! Een aantal van ons zijn nog achtergebleven om nog een potje te glowgolfen.

Het was weer super leuk om met zijn allen samen te zijn en leuke activiteiten te ondernemen!

   

POSTED BY Rebecca | nov, 26, 2021 |