Ell Limburg 2022 Jeugdweekend

Dit jaar wordt de welbekende jongerenvakantieweek in een nieuw jasje gestoken! Youth-R-Well organiseert namelijk van 22 t/m 25 juli 2022 een weekend voor jongeren met reuma. Het weekendje weg gaat naar het mooie Ell in Limburg. 

Tijdens het hele weekend zal er een zestal enthousiaste vrijwilligers, tussen de 21 en 27 jaar meegaan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze vrijwilligers begeleiden de jongeren en hebben zelf ook een vorm van reuma. Hierdoor weten ze als geen ander hoe jij je voelt.

We verblijven in een groepsaccomodatie op landgoed Lemmenhof. De accommodatie is rolstoelvriendelijk, en er is aangepast sanitair.  Er staan genoeg leuke activiteiten gepland en zelfs een bonte avond.

Er is plek voor 13 jongeren met de leeftijd tussen de 14 en 17, dus wacht niet langer en geef je snel op! Download hier het inschrijfformulier en mail het naar jvw.yrw@gmail.com of stuur het op naar het adres dat staat beschreven op het inschrijfformulier.

Vanwege de corona situatie zouden we het op prijs stellen als elke deelnemer van het weekend een PCR-test zou laten afnemen bij de GGD. Daarnaast is een zelftest vooraf het weekend voor iedereen wel verplicht.

Praktische zaken:

  • Voor het weekend wordt een eigen bijdage* van €35,- per persoon gerekend en is exclusief de heen- en terugreis naar Ell.  
  • De activiteiten, tussendoortjes, eten en drinken, zijn inbegrepen.
  • Souvenirs etc. zijn voor eigen rekening.
  • Wij houden ons aan de geldende Covid maatregelen, QR code en (PCR)-testen.

We hopen in juli 2022 een geweldig weekend te kunnen organiseren.

*Wanneer het om financiële redenen niet lukt om de eigen bijdrage te betalen voor het weekend, denken wij als Youth-R-Well.com graag mee in een oplossing. Neem dan ook contact op voor vragen via de email, jvw.yrw@gmail.com

!! Jongeren die zich hadden opgegeven voor de jongerenvakantieweek van 2020 hebben voorrang, dit ging wegens de covid-pandemie niet door. (Geef dit aan op het inschrijfformulier.) !!

 

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | jan, 04, 2022 |