In april vond het festival Chronisch Gezond plaats! Onze voorzitter Tim heeft de dag bijgewoond en beschrijft in dit korte verslag hoe de dag was.

 

Op 21 april zijn we als youth-r-well.com uitgenodigd op het festival Chronisch Gezond. Als voorzitter van de stichting ben ik er naartoe gegaan om Youth-R-Well.com te vertegenwoordigen.

Met dit festival werd de kracht getoond van ontwerpend onderzoek en de betekenis van creatieve, mensgerichte aanpak voor eindgebruikers.
De reden van de uitnodiging was het spel ‘Zóóó vermoeiend!’ waar wij van Youth-R-Well aan hebben meegewerkt. Tijdens  het festival waren er verschillende (onderzoeks)projecten zoals die waar wij aan mee hebben gewerkt om te laten zien wat ze gemaakt hadden. Ook waren er verschillende workshops en belevingen om zelf te ervaren wat er gemaakt was.

Aan het einde van de middag werd ook nog de Bert Huiskamp innovatieprijs uitgereikt aan Bumpy Road de Podcast. Nogmaals de felicitaties. Zelf zijn we helaas buiten de top drie geëindigd, maar dat maakt het spel niet minder belangrijk! Voor meer informatie over het spel ‘Zóóó vermoeiend!’, kijk op www.zooovermoeiend.nl.

 

POSTED BY Rebecca | mei, 03, 2022 |