Event: Toekomstvragen Jeugdreuma

Een baan? Hoe dan?! Wat als ik nou niet elke dag naar school kan? Kan ik wel piloot worden straks? Of juf? Kan ik kinderen krijgen?

🤓 12 & 19 juni – Jeugdreuma en jouw toekomst. Deel 2.

Heb je vragen? Aan bijvoorbeeld iemand met jeugdreuma die al studeert of werkt. Of heb je juist de antwoorden? En zou je jongere kids met jeugdreuma een kijkje in de toekomst willen geven? Kom naar het event ‘Toekomstvragen Jeugdreuma’! 🤩

– 12 juni. Voor de weters. Vanaf 17 t/m 30 jaar.

– 19 juni. Voor de vragers tussen de 8 en 17 jaar.

🤔 Op 12 juni komen de weters bij elkaar om te brainstormen over wat zij graag hadden willen weten toen zij naar de middelbare school gingen, vóór hun studie of voordat ze aan hun eerste baan begonnen.

🤓 Op 19 juni gaan de jonge vragers met elkaar alle belangrijke vragen op een rijtje zetten die hun nu bezighoudt. Zowel de vragers als weters gaan daarnaast brainstormen over hoe je dit soort info nu het best en liefst zou willen krijgen. In stripvorm bijvoorbeeld of via TikTok?

🤓 Samen met Youth-R-Well, schrijfster Marlies Allewijn van het boek SchEef en het AUMC duiken we dieper in onze onderzoeksvraag Jeugdreuma en de Toekomst en gaan we op zoek naar hoe we het best een kijkje in de toekomst kunnen geven en krijgen met het project Toekomstvragen Jeugdreuma.

Tijd: 12 tot 15 u. – Inclusief lunch – Locatie: binnenkort bekend – op superleuke, actieve en centrale locatie 😁. Meer weten en/of aanmelden? Mail naar j.m.obispo@amsterdamumc.nl.

PS. En je moeder of vader parkeren we wel ergens met een kop koffie. Want het gaat om jouw vragen. Niet die van je ouders.POSTED BY Rebecca | mei, 24, 2022 |