Verslag Nerass congres

Susan en Tim, twee van onze trouwe vrijwilligers, zijn in mei naar een congres over jeugdreuma geweest. Hieronder lees je een kort verslag van de dag!

13 mei zijn wij bij het congres geweest van Nerass over jeugdreuma. Hier waren allemaal mensen die binnen de zorg verbonden zijn aan de poli reumatologie. Youth-R-Well is gevraagd of ze iemand hadden die hierover kon spreken die zelf jeugdreuma heeft. Met Susan (hoofd events) hebben wij iemand gevonden die dit goed kan. Susan heeft hier haar verhaal verteld over haar ervaringen in het leven met jeugdreuma en hoe ze de zorg tot nu toe heeft ervaren. Het leuke was vooral dat na de presentatie veel mensen naar ons toekwamen om vragen te stellen n.a.v. het verhaal van Susan en over wat Youth-R-Well.com allemaal doet.

POSTED BY Rebecca | mei, 24, 2022 |