Zeelandweekend juni 2022

Eind juni 2022 vond voor het eerst sinds een paar jaar weer het weekend weg plaats! Dit jaar gingen we naar het mooie Burgh Haamstede, waar we twee heerlijke huisjes tot onze beschikking hadden dichtbij het strand. Een van de jongeren die meegingen met dit weekend, Claudia, schreef een leuk verslag over dit gezellige weekend! Dit lees je hieronder.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een activiteit ging doen met youth-r-well en dan gelijk een heel weekend in Zeeland. Lekker ver van huis!

Ik vond het heel spannend maar had zoveel behoefte aan herkenning en erkenning en dat is meer dan goed gekomen! Wat een geweldig, leuk en goed georganiseerd weekend hebben wij gehad in Zeeland! En wat heb ik mooie mensen mogen ontmoeten die allemaal indruk op me hebben gemaakt en in zo’n korte tijd een plekje in mijn hart hebben veroverd.

Van broodjes knakworsten en elkaar nog een beetje aftasten en leren kennen op vrijdagavond, naar zwemmen tussen de kwallen in zee en het doen van de gekste opdrachten met elkaar in Middelburg op zaterdag. Onder het mom van; ze kennen ons hier toch niet, hebben we in teams flink tegen elkaar gestreden en alles gegeven tijdens het crazy 88 spel. Er zijn koprollen gemaakt voor het zuivelschap in de AH, bomen geknuffeld, geblaft tegen hondjes, kikkers gekust en zoveel meer. Je kan je voorstellen dat het ijs dan wel gebroken is!

Na een heerlijk avondmaal in de avond hebben we met een voorraad aan drinken en snacks op het strand gezeten totdat onze lippen zo blauw waren dat de sauna als muziek in onze oren klonk! Want ja, er zat zelfs een sauna in de huisjes van het vakantiepark. Hoe luxe wil je het hebben!

Uiteindelijk hielpen kopjes thee ook om ons op te warmen en hebben we spelletjes gespeeld en de sauna bewaard voor zondag.
Als afsluiter van het ontzettend mooie weekend!

Niet helemaal waar, de echte afsluiter waren de worstenbroodjes want er werd gezorgd dat we niet de lange reis naar huis hoefden te maken met een lege maag.

Ik heb een top ervaring gehad en ben nu helemaal verslaafd. De volgende youth-r-well activiteit staat al in mijn agenda!

 

POSTED BY Rebecca | jul, 07, 2022 |