Najaarsevent november 2022

Zaterdag 5 november was het weer zo ver: in samenwerking met de Jeugdreuma Vereniging organiseerde Youth-R-Well het jaarlijkse najaarsevent. Dit keer vond het plaats in Amersfoort, waar verschillende leuke activiteiten met elkaar werden gecombineerd. Hieronder lees je een verslag van een van de jongeren die bij het het event aanwezig was!

Zaterdag 5 november gingen we naar Superfun in Amersfoort. Voordat we begonnen met de activiteiten maakten we eerst even kennis met elkaar en kregen we een reep chocola en een spelletje mee voor thuis. Toen iedereen er was gingen we richting het hoogteparcours. Dit parcours ging boven een skatebaan waar je uitzicht op had wanneer je het parcours over ging. Voordat dat gebeurde moesten we eerst onze spullen weg leggen en kregen we uitleg over het parcours en een harnas aan. Eén voor één gingen we over het parcours. Heel eerlijk: de een net wat soepeler als de ander, maar er werd volop gelachen en aangemoedigd. Als het moeilijk was en het toch uiteindelijk lukte, kreeg je een applaus en aanmoedigingen van de overkant. Dat was echt super leuk. Iedereen begreep elkaar en het was dus heel normaal als je helemaal uitgeput het parcours af kwam. Daarna gingen we even bijkomen in het gamecafé met een hapje en een drankje en al vrij snel mocht de eerste groep gaan lasergamen. Uiteindelijk was er vier keer de kans om mee te doen op je eigen tempo. Ook hier was het heel normaal om even bij te komen tussendoor en keek niemand je gek aan als je moe was of even niet kon rennen. Ondertussen konden er wat spellen gedaan worden en uiteindelijk gingen we met zijn allen gezellig eten. De dag sloten we af met gezellig kletsen en voor wie wilde konden nog rolschaatsen of een spel doen in het café. Het was echt top georganiseerd en ik heb heel erg genoten.

POSTED BY Rebecca | nov, 12, 2022 |