De Jonge Zorgverbeteraars

Op 2 februari 2023 vond er weer een nieuwe versie van De Jonge Zorgverbeteraars plaats. Het was weer een hele mooie bijeenkomst van verschillende partijen. Eerst was er een interessante paneldiscussie over hoe het is om als jongere zelf de zorg te ervaren, met onder andere Floortje Schepers en Sanne Esther van Heemskerk als sprekers. Daarna zijn we in groepen uiteengegaan om te discussiëren over verschillende stellingen over hoe de zorg in de toekomst anders kan. Achteraf was er een plenaire afsluiting en een gezellige borrel. Al met al was het ontzettend interessant om weer met verschillende stakeholders bij elkaar te komen en te sparren. Denk jij volgende keer ook mee? Houd onze socials goed in de gaten voor informatie over de volgende sessie!

 

POSTED BY Rebecca | mrt, 10, 2023 |