Onderzoek Werkervaringen

Heb jij reumatoïde artritis of axiale spondyloartritis (ziekte van Bechterew) en ervaar je (beginnende) problemen in het uitvoeren van je werk?

Veel mensen met een reumatische aandoening zoals RA en axSpA ervaren naast pijn, stijfheid en vermoeidheid ook problemen met de uitvoering van hun (betaalde) werk. We weten nog niet goed of deze werkproblemen door behandelaars worden herkend en of zij de behandeling hierop richten. Ook weten we niet welke ervaringen en wensen mensen met RA of axSpA hierin hebben.

Wil je dan deze korte (15 min) vragenlijst invullen? Het doel van deze vragenlijst is om meer inzicht te krijgen in de aandacht voor werk in de behandeling van reuma, en de samenwerking tussen zorgverleners en arbeidsprofessionals.

 

POSTED BY Rebecca | mei, 11, 2023 |