6 mei 2024: Vriendschap, liefde & relaties

6 mei was er weer een meeting van ‘Jouw ervaring, mijn toekomst’! Deze maand ging de meeting over vriendschap, liefde en relaties. Wanneer vertel je bijvoorbeeld aan je vrienden dat je (jeugd)reuma hebt? En hoe zit dat met daten? Hierover gingen we weer met elkaar in gesprek. Iedereen stond er eigenlijk anders in. De een vertelt het redelijk snel, terwijl de ander vindt dat niet iedereen altijd alles hoeft te weten. Toch zit er bij sommigen wel een beetje onzekerheid. Want ‘mensen moeten toch een beetje rekening met mij houden omdat ik niet altijd alles kan’. Daarop zei iemand iets heel moois: ‘Je moet altijd bij iedereen wel ergens rekening mee houden toch?’ En: ‘Stel iemand anders heeft een keer hulp nodig, zou ik het dan ook vervelend vinden? Nee vaak vind ik dat helemaal niet erg, dus waarom iemand anders wel?’. Dit vond iedereen in de meeting hele mooie quotes en we verheugen ons op de mooie en gezellige gesprekken in de meeting van volgende maand!

POSTED BY Rebecca | mei, 30, 2024 |