Zeilweekend 2018 (aanmeldingen open!)

Pinksterweekend = Zeilweekend

Ook dit jaar organiseren we weer een wáánzinnig weekend op het eiland Robinson Crusoë  van Sailwise in de Loosdrechtse Plassen. Kijk jij er ook dit jaar al weer maanden naar uit of ben je  heel nieuwsgierig naar dit weekend en wil je graag mee? Geef je dan nu op voor een fantastisch zeilweekend!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier!

Je kan op Robinson Crusoë van alles doen; Zeilen, kanoën, surfen, zwemmen, loungen in een bootje, catamaran- en trimaranzeilen en waterskiën. Uiteraard kun je ook lekker genieten van de zon en een drankje of lekker luieren in een van de fatboys op het gras.
Je moet niks, alles mag en alles kan!!

De accommodatie is volledig rolstoeltoegankelijk. Zo zijn er onder andere aangepaste douche- en toiletruimten en een aantal elektrische hoog-laagbedden. Tijdens het weekend zijn er watersportinstructeurs aanwezig om je de fijne kneepjes van het watersporten te leren. Natuurlijk is al het materiaal op het eiland aangepast of kan aangepast worden.

Wij zorgen dit weekend voor een volle provisiekast met eten en drinken. Het bedrag dat je betaald voor het weekend is dan ook inclusief eten, drinken en alle activiteiten die er mogelijk zijn op het eiland.

Waar?             Robinson Crusoë, Loosdrechtse Plassen

Wanneer?     Vrijdagavond 18 t/m maandagmiddag 21 mei 2018 (Pinksterweekend)

Wie?                Jongeren met reuma in de leeftijd van 16 tot 30 jaar

Hoe?               Vul het aanmeldingsformulier in

Kosten?          De kosten voor het gehele weekend zijn € 80,- (voor een introducé € 85,-).

Benieuwd hoe anderen dit weekend de afgelopen jaren hebben ervaren? Neem dan eens een kijkje bij de verslagen en foto’s van afgelopen jaren.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan vóór 16 mei want dan zullen de aanmeldingen sluiten. Meer info over het evenement volgt nog. Nieuwe deelnemers hebben altijd voorrang op mensen die al vaker met het zeilweekend zijn geweest, indien er meer mensen meewillen dan er plekken zijn, zullen de plekken worden verdeeld op basis van volgorde van aanmelding.

Een introducé kan alleen mee als er nog plekken over zijn, mocht je een introducé mee willen nemen dan kun je dit alvast aangeven in het formulier, mocht dit mogelijk zijn dan neemt de eventscommissie na 20 april contact met je op. Alle voorwaarden vind je hier.

Hopelijk zien we je tijdens het zeilweekend!

Groetjes,

Eventscommissie Youth-R-Well.com

mei 18 @ 15:15
15:15 — 15:15 (24h)

Loosdrechtse plassen