Jongerenvakantieweek 2019

Een onvergetelijke, leerzame en bovenal een gezellige vakantieweek organiseren; dat is wat Youth-R-Well.com de laatste zeven jaar heeft gedaan en in 2019 wederom gaat doen! Voor jongeren met reuma die deze vakantieweek met elkaar zo hard verdienen, organiseert Youth-R-Well.com een jongerenvakantieweek op Texel. Even een weekje op vakantie, een weekje met andere jongeren die ook reuma hebben, waar niks uitgelegd hoeft te worden, waar van elkaar geleerd wordt en bovenal veel plezier wordt beleefd!

De jongerenvakantieweek zal plaatsvinden in de zomervakantie van 2019, van vrijdag 2 augustus t/m vrijdag 9 augustus. De aanmeldingen voor dit jaar staan alweer open dus schroom je niet en geef je op via het aanmeldformulier! Stuur het formulier op naar vakantieweek@youth-r-well.com vóór 25 maart 2019. Naast het vervoer van en naar Den Helder vragen wij een eigen bijdrage van slechts €70.

Download hier het aanmeldformulier: Aanmeldformulier

De jongerenvakantieweek (JVW) wordt georganiseerd door Youth-R-Well.com. Dat is een organisatie die zich inzet voor jongeren met reuma dóór jongeren met reuma. De JVW is bedoeld voor jongeren van 13 t/m 15 jaar met reuma. De week zal plaatsvinden op Texel waar de jongeren en begeleiders met elkaar verblijven in een grote en gezellig groepsaccommodatie: de Triaan. Tijdens de JVW gaan er verschillende enthousiaste begeleiders (20 t/m 30 jaar) mee die zelf ook een vorm van reuma hebben. Onder deze begeleiders zit een verpleegkundige die ondersteunt bij de juiste zorg.

Tijdens de JVW worden verschillende uitdagende, leerzame en gezellige activiteiten georganiseerd. Afgelopen jaar zijn we wezen : lasergamen, midgetgolfen, wadlopen, naar het strand, een reumaspel, paardrijden, handletteren en klimmen in het klimbos. Er is vooral veel lol beleefd! , een reumaspel, bezoek aan Ecomare, naar het strand en karten. De activiteiten worden gedeeltelijk samen met de jongeren besproken en samengesteld. De vakantieweek wordt afgesloten met een (thema) feest. Zo sluiten we de JVW op een gezellige manier af!

Deze week wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK en Stichting Jeugdfonds Wees een Zegen.

augustus 2 @ 15:15
15:15 — 15:15 (24h)

Texel