Jongerenvakantieweek 2020

De week zal plaatsvinden op Texel waar de jongeren en begeleiders met elkaar verblijven in een grote en gezellig groepsaccommodatie: de Triaan. Tijdens de jongerenvakantieweek gaan er verschillende enthousiaste begeleiders (20 t/m 30 jaar) mee die ook een vorm van reuma hebben. Onder deze begeleiders zit een verpleegkundige die ondersteunt bij de juiste zorg.

Tijdens de jongerenvakantieweek worden verschillende uitdagende, leerzame en gezellige activiteiten georganiseerd. Afgelopen jaar zijn we wezen lasergamen, midgetgolfen, wadlopen, zijn we naar het strand gegaan, hebben we spelletjes gedaan, paard gereden, gekard en geklommen in het klimbos. Er is vooral veel lol beleefd! De vakantieweek wordt afgesloten met een (thema)feest. Zo sluiten we de jongerenvakantieweek op een gezellige manier af!

De jongerenvakantieweek zal plaatsvinden in de zomervakantie van 2020, van vrijdag 24 juli t/m vrijdag 31 juli. Naast het vervoer van en naar Den Helder vragen wij een eigen bijdrage van slechts €70.

De aanmeldingen voor 2020 staan alweer open dus schroom je niet en geef je op via het aanmeldformulier! Stuur het formulier op naar vakantieweek@youth-r-well.com.
Download hier het aanmeldformulier: Aanmeldformulier

juli 24 @ 15:15
15:15 — 15:15 (24h)

Texel