Weekend Walibi

In juni is het weer tijd voor het jaarlijkse weekend voor jongeren van 18 t/m 30 jaar! Dit jaar gaan we naar Walibi Holland: de perfecte locatie voor een gezellig, actief en sensationeel weekend! We zullen het weekend doorbrengen in Walibi Village, het vakantiepark dat hoort bij Walibi Holland. Hier hebben we twee huisjes van acht personen geboekt waar we het weekend gezellig kunnen doorbrengen. Zaterdag zullen we doorbrengen in Walibi, de rest van het programma houden we nog even geheim.

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 2 t/m zondag 4 juni. Walibi is goed te bereiken per openbaar vervoer, maar als je vragen hebt over vervoer rondom het weekend, laat dit dan bij de het aanmeldformulier weten welke je na je aankoop krijgt toegestuurd via de mail. De eigen bijdrage voor het event is slechts €65,-!

Aanmelden kan t/m 1 mei onder het kopje “Agenda” op de website. Daarnaast ga je ook bij de aanmelding akkoord met deze voorwaarden. Wij hebben er veel zin in, wij hopen jullie ook!

Mocht het aanmelden via de website niet lukken, dan betekent dit dat je op de wachtlijst geplaatst kunt worden. Stuur hiervoor een mailtje naar events@youth-r-well.com waarin je aangeeft dat je graag op de wachtlijst gezet wilt worden. Bij een volle wachtlijst boeken we nog een huisje bij. Stuur ons met andere vragen vooral ook een bericht, we denken graag mee!

 

Wie: Jongeren van 18-30 jaar met reuma
Waar: Walibi Holland

Wanneer: Vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni

 

 

 

juni 2 @ 16:00 — juni 4 @ 16:00
16:00 — 16:00 (48h)

Walibi Holland