Columnbundel bestellen

Marijn Sikken was jarenlang onze huiscolumniste en schreef van 2009 tot 2012 een maandelijkse column over haar leven met reuma en alle bijbehorende gevoelens en gedachten. Deze columns zijn gebundeld in twee handzame boekjes die een goede weerspiegeling zijn van wat een jongere met reuma allemaal meemaakt. 

  

Marijn was anderhalf toen ze jeugdreuma kreeg. Ze worstelde jarenlang met goede en slechte periodes, pijnklachten en rolsoelongemakken. In die tijd heeft ze verschillende methodes ontwikkeld om (niet) met haar ziekte om te gaan, en een daarvan is door erover te schrijven. Marijn schrijft al zo lang ze kan lezen en zou haar naam later graag terug zien bij de L van Literatuur. 

‘#lolreuma’ is een leuk cadeau voor jongeren die hun diagnose net te horen hebben gekregen, maar ook voor jongeren die hier al langer mee te maken hebben. Daarnaast is de bundel een must-read voor iedereen die te maken heeft met jongeren met reuma. De reuma-ongemakken kan je niet altijd zien, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Met deze bundel krijg je inzicht in wat het betekent om reuma te hebben en jong te zijn.

Bestellen? ‘#lolreuma’ kost €4,- inclusief verzendkosten. Vul hieronder het forumulier in en je krijgt het boekje binnen twee weken thuis gestuurd.

{rsform 7}