COMMISSIES

Stichting Youth-R-Well.com wordt draaiende gehouden door een enthousiaste groep jonge vrijwilligers die zelf ook allemaal reuma hebben. De vrijwilligers werken in verschillende commissies en werkgroepen. Wil jij ook meehelpen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers, dus stuur een mailtje naar info@youth-r-well.com.

Eventscommissie

Elk jaar organiseert Youth-R-Well.com verschillende events waarin sport, informatie en educatie vertegenwoordigd worden. Jongeren kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen delen en van elkaar leren. Niets is fijner dan erachter komen hoeveel je gemeen hebt met elkaar; van je afkeer van MTX tot hoe jij en je omgeving omgaan met reuma. De events zijn uitdagend, grensverleggend en gaan uit van mogelijkheden en positief omgaan met de ziekte. Het meest succesvolle event is het jaarlijkse zeilweekend, waarin Youth-R-Well.com laat zien dat iedereen kan watersporten! De eventscommissie regelt alles om deze events goed te laten verlopen. Van het zoeken naar geschikte locaties tot het uitnodigen van gastsprekers. Van jongeren met reuma bereiken tot boodschappenlijsten maken en uiteraard de begeleiding van de events zelf.

De eventscommissie bestaat uit: Aimee, Jasper en Tim.

Communicatie team

De website is het visitekaartje en de basis van Youth-R-Well.com en moet altijd up to date blijven. Het communicatie team zorgt er voor dat er teksten worden geschreven, nieuwsberichten worden gemaakt en er nieuwe rubrieken worden ontwikkeld. Daarnaast draagt het team zorg voor de nieuwsbrief en social media.

Het communicatie team bestaat uit: Elke, Nina, Sander en Valerie.

Werkgroep Jongerenvakantieweek

Sinds 2012 is er een werkgroep Jongerenvakantieweek. Deze werkgroep organiseert elke zomer een week vakantie voor een groep jongeren met reuma in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar en gaan mee als begeleiders van deze vakantieweek. De werkgroep bestaat uit jongeren die zelf ook reuma hebben en wordt ondersteund door een verpleegkundige om in de vakantieweek de juiste zorg aan de kinderen te kunnen bieden.

De werkgroep bestaat uit: Mandy, verpleegkundige Hannah, Sharon en Joyce.