Commissies

Stichting Youth-R-Well.com wordt draaiende gehouden door een enthousiaste groep jonge vrijwilligers die zelf ook allemaal reuma hebben. De vrijwilligers werken in verschillende commissies en werkgroepen. Wil jij ook meehelpen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers, dus stuur een mailtje naar info@youth-r-well.com.

Eventscommissie

Elk jaar organiseert Youth-R-Well.com verschillende events waarin sport, informatie en educatie vertegenwoordigd worden.  Jongeren kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen delen en van elkaar leren. Niets is fijner om erachter te komen hoeveel je gemeen hebt met elkaar; van je afkeer van MTX tot hoe jij en je omgeving omgaat met reuma. De events zijn uitdagend, grensverleggend en gaan uit van mogelijkheden en positief omgaan met de ziekte. Het meest succesvolle event is het jaarlijkse zeilweekend, waarin Youth-R-Well.com laat zien dat iedereen kan watersporten! De eventscommissie regelt alles om deze events goed te laten verlopen, van locaties tot gastsprekers, van uitnodigingen tot boodschappenlijsten en de begeleiding op de events zelf.

De eventscommissie bestaat uit: Aimee, Jasper, Tim en Chantal

Websitecommissie

De website is het visitekaartje en de basis van Youth-R-Well.com en moet altijd up to date blijven. De websitecommissie zorgt er dan ook voor dat er teksten worden geschreven, nieuwsberichten worden gemaakt en er nieuwe rubrieken worden ontwikkeld. Daarnaast draagt deze commissie zorg voor de nieuwsbrief en het contact met columnisten en schrijvers voor de website.

De websitecommissie bestaat uit: Elke, Nina, Sander en Valerie.

Werkgroep Jongerenvakantieweek

Sinds 2012 is er een werkgroep Jongerenvakantieweek. Deze werkgroep organiseert elke zomer een week vakantie voor een groep jongeren met reuma in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar en gaan mee als begeleiders van deze vakantieweek. De werkgroep bestaat uit jongeren die zelf ook reuma hebben en wordt ondersteund door een verpleegkundige om in de vakantieweek de juiste zorg voor de kinderen te kunnen bieden.

De werkgroep bestaat uit: Mandy, verpleegkundige Hannah, Sharon en Joyce.

Coördinator Projecten

Linda houdt zich op projectbasis bezig voor Youth-R-Well.com. Tien jaar geleden ging ze voor het eerst mee met een event van Youth-R-Well.com en sindsdien is ze actief voor de stichting. Ze is oud voorzitter en heeft veel ervaring met de organisatie van events. Ook is ze veel internationaal betrokken bij de EULAR.