Stichting voor jongeren met reuma van 16 tot 30 jaar


Youth-R-Well.com is de onafhankelijke stichting die zich inzet voor jongeren van 16 tot 30 jaar met reuma. Op dit online platform kan je terecht voor informatie, ervaringsverhalen en lees je alles over de events die we organiseren.

INTRODUCTIE

reuma, daar ben je toch veel te jong voor?!

Dat is een opmerking die we allemaal wel eens naar ons hoofd geslingerd krijgen. Het beeld wat mensen bij reuma hebben is toch al snel een oudere vrouw achter een rollator of een doorgewinterde bouwvakker met versleten knieeen. Maar niets is minder waar! Wist je dat 1000 tot 3000 kinderen in Nederland voor hun zestiende reuma krijgen? En ook bij jongvolwassenen komt reuma veel voor. Je kunt dus nooit te jong zijn voor reuma en ook bij jongeren heeft de reuma veel impact op het dagelijks leven.

WhatsApp Image 2017-11-08 at 11.14.53
6

BESTUUR

3

NIEUWS

228

EVENTS

228

COLUMNS

1120

FACEBOOK GROEP

Stichting Youth-R-Well.com

Waar jongeren met reuma met elkaar in contact kunnen komen

Stichting Youth-R-Well.com biedt een platform waar deze jongeren met reuma zich in kunnen herkennen en met elkaar in contact kunnen komen. Door informatie te geven, maar ook door activiteiten te organiseren –zowel online als offline - wil Youth-R-Well.com laten zien hoe je positief kunt blijven. Daarnaast wil de stichting jongeren met reuma onder de aandacht brengen in Nederland, zodat jongeren zich meer begrepen voelen en ook meer begrip krijgen in de samenleving.

Meer over ons

NIEUWE ARTIKELEN VAN YOUTH-R-WELL.COM

RECENTE POSTS

In samenwerking met

MET DANK AAN

Kom jij onze community versterken?

Of heb je een vraag, opmerking of tip voor Stichting Youth-R-Well.com? Neem dan contact met ons op.