VERSLAGEN

Wil je een indruk krijgen van hoe onze events eruit zien en wat we zoal doen? Neem dan een kijkje tussen de verslagen van onze events!

Weekend Zutendaal 2019

Van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni gingen we met 20 jongeren naar Zutendaal, België! Tijdens het weekend hebben we onze avontuurlijke kant laten zien in een klimpark, een bezoekje gebracht aan het drielandenpunt in Vaals en gekke opdrachten uitgevoerd tijdens een autotocht langs bezienswaardigheden! Benieuwd naar dit supertoffe weekend? Bekijk dan de aftermovie! […]

Najaar 2018: Fotochallenge in Den Bosch

Zondag 7 oktober 2018 was weer het jaarlijkse najaarsevent van Youth-R-Well.com. Dit jaar stond het event in het teken van cultuur snuiven in dé cultuurstad van het zuiden: Den Bosch!  Tijdens het event hebben vele jongeren met reuma ongegeneerd foto’s gemaakt in Den Bosch. Ze werden in groepjes ingedeeld en mochten alle culturele hotspots ontdekken. […]

Najaar 2017: Relaties, intimiteit, zwangerschap en reuma

Zaterdag 14 oktober was weer het jaarlijkse najaarsevent van Youth-R-Well.com. Dit jaar was het onderwerp net iets anders dan andere jaren, het ging namelijk over relaties, intimiteit, zwangerschap en reuma. We komen allemaal op een gegeven moment een van deze onderwerpen tegen in ons leven. Ik, Regina, ben 28 jaar, woon samen met mijn vriend, […]

Zeilweekend 2017

Vorig jaar ben ik naar het najaar-event geweest van Youth-R-Well, daar hadden heel veel mensen het al over het zeilweekend. Ik was daar nog niet met mee geweest, maar door de enthousiaste verhalen besloot ik ook mee te gaan. Ik dacht goed voorbereid te zijn door de vragenlijst voor het spel Gotcha direct terug te […]

Voorjaar 2017: Weekend Walibi

Zaterdag 22 maart verzamelden we bij de receptie van het Walibi Village. We zijn bij de open haard gaan zitten totdat iedereen gearriveerd was. Mijn broer en ik vonden het wel een beetje spannend, omdat het onze eerste kennismaking was met Youth-R-Well en we nog niemand kenden. Maar al snel werd het heel gezellig. Nadat […]

Najaar 2016: Into your body

Op zondag 30 november 2016 ging ik samen met Youth-R-Well.com naar Body Worlds. Voor mij was dit de eerste keer bij deze organisatie. Toen ik aankwam in het hotel werd ik meteen open ontvangen en was iedereen heel aardig. We begonnen met een kopje koffie of thee, waardoor je meteen andere jongeren leerde kennen. Er […]

Voorjaar 2016: Wie is de Mol

Op zondag 20 maart 2016 was het voorjaarsevent in Utrecht. Deze keer gingen we met een groep het spel Wie is de Mol spelen! Hieronder lees je het verhaal van de mol Tim. Voor mij was het spel al een week bezig, ik was de mol en dit mocht natuurlijk niemand weten. We moesten verzamelen […]

Zeilweekend 2016

Wauw, wat was ik er heftig aan toe om weer eens mensen te ontmoeten bij wie ik me niet bezwaard hoefde te voelen vanwege mijn ziekte. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek bij het hotel zag ik dat een groepje mensen met tassen en koffers zich al hadden verzameld. Het kon niet missen, met deze […]

Najaar 2015: Money Hunt

Zondag 11 oktober had ik het genoegen om samen met Youth-R-Well.com een moneyhuntavontuur aan te gaan. Het doel: de vereniging leren kennen en winnen natuurlijk. Mijn teamleider Ngoc Hoa, straalde meteen al een winnaarsmentaliteit uit, dus ik wist dat ik in het juiste team zat. Jammer genoeg had Jasper moeite om dit juiste team te […]

Zeilweekend 2015

Nu ik dit schrijf is het eind juni en is het zeilkamp al weer een maandje geleden. Dit was mijn eerste zeilkamp en ik had van te voren echt geen flauw idee wat ik ervan moest verwachten. Maar het weekend was echt fantastisch! Het zou zo makkelijk zijn om nu te vertellen wat ik daar […]

Voorjaar 2015: Efteling

Op zaterdag 14 maart 2015 was weer een voorjaars event. Dit jaar gingen we met een groep naar de Efteling! Het was een erg gezellige dag. Hieronder lees je het verslag van Chantal. Op 14 maart zijn we met allemaal jongeren die reuma hebben naar de Efteling geweest. Sommigen kenden elkaar al, sommige nog niet. […]

Najaar 2014: Let’s move! @ Wereldreumadag

Zondag 12 oktober 2014 was het Wereldreumadag en dit jaar stond het bij Youth-R-Well.com in het teken van bewegen. Om je mee te laten kijken met deze dag heeft een van onze deelnemers hierover een kort stukje geschreven.  Zelf heb ik fibromyalgie en ik merk dat beweging helpt tegen de pijn, daarom had ik me […]

Zeilweekend 2014

Ja, ja het was er dan toch eindelijk van gekomen. Na al die keren dat ik meegevraagd was maar niet kon, ben ik dan toch eindelijk meegegaan: Zeilweekend 2014. Ik wilde dat ik dat eerder had besloten, wat een geweldig weekend! Iedereen snapt je, je mag doen en laten wat je wilt (ongeveer dan ;)), […]

Voorjaar 2014: Lasergamen

  8 maart 2014 was het voorjaars event weer. En dit jaar gingen de jongeren met reuma lasergamen! Supergaaf natuurlijk, maar daarvoor moest er wel eerst gereisd worden naar Zoetermeer. Daar werd je opgevangen door de mensen die het hadden georganiseerd en werd je meegenomen naar boven. Ik moet je wel melden, dat Denise en […]

Najaar 2013: Youth-R-Welcome @ Wereldreumadag

Zaterdag 12 oktober 2013 was het Wereldreumadag, die in het teken stond van jongeren met reuma. Tijd voor een feest dus! Youth-R-Well.com wil positiviteit en mogelijkheden uitstralen, dus gaven we een feestje in Utrecht. Tijdens het feest kon iedereen genieten van muziek, dans een heerlijke chocoladefontein en genoeg hapjes en drankjes. Onze striptekenaar Rens schoof […]

Zeilweekend 2013

Het zeilweekend van Youth-R-Well.com. Ik had al leuke verhalen gelezen op het forum, zoals dat het relaxen is, veel lol hebben en actief zijn op het water. Die verhalen zijn leuk om te lezen en daarnaast zetten ze je aan tot nadenken om ook mee te gaan, want het leukste is om het zelf mee te […]

Voorjaar 2013: Step by Step

Zaterdag 16 februari was het zover: het Step by Step event. Een event, georganiseerd vanuit de polikliniek Reumatologie van het Erasmus MC in samenwerking met Youth-R-Well.com. Een middag waar je, stap voor stap, wijzer werd met informatie over studie, werk en sport voor jongeren met reuma in de leeftijd van 16-30 jaar. Het event vond plaats in […]

Zeilweekend 2012

Zeilweekend van youth-R-well.com, naar horen zeggen staat het weekend bekend als een relaxt weekend vol met lol, maar ik, ik was er nog nooit geweest, dus moest ik maar op hun woord vertrouwen. Echter de donderdag voor het weekend,  werd ik toch wat zenuwachtig, allemaal nieuwe gezichten en met hen kennis moeten maken terwijl ik sinds […]

Voorjaar 2012: Paintball Rotterdam

‘Paintball kogels vlogen om mijn oren, helaas raakten ze me ook’ Afgelopen zaterdag, 17 maart 2012, was het zover. 23 jongeren van de leeftijd van 16 t/m 29 jaar waren naar Rotterdamafgereisd voor het voorjaars evenement van 2012: Paintballen. Jawel, je leest het goed. Paintballen. Deze jongeren met reuma besloten dat het ze geen bal […]

Najaar 2011: Jong en je wilt…

Je bent jong en je bent chronisch ziek, maar dat betekent natuurlijk niet dat je je daar bij neer moet leggen. Iemand die ziek is heeft ook heel veel mogelijkheden! Daar heeft de Week van Chronisch Zieken dit jaar eens extra bij stil gestaan. Door het hele land zijn evenementen georganiseerd en op 5 november […]

Zeilweekend 2011

Een super leuk weekend, met mooi weer (helaas niet altijd), liep op maandagmiddag ten einde. Dit was natuurlijk heel jammer. Het missen van de eilandcrew, de vrijwilligers en natuurlijk de andere reisgenoten die mee waren. Ik, Maria, ben gevraagd om een stukje te schrijven. Dit is mijn eerste keer zeilen en dan vraag je je […]

Voorjaar 2011: Verslag dierentuin

De wekker gaat en hals over kop vlieg ik, lang nadat de wekker ging, uit mn bedje. Ik was nadat de wekker ging weer lekker in slaap gevallen en helemaal de tijd vergeten. Hoe kon dat nou gebeuren?!? Ik heb de dagen afgeteld voor 12 maart en vond het hartstikke spannend om er naartoe te […]

Najaar 2010: youth-R-well.com goes dining

Youth-R-well.com goes dining is in 2010 succesvol doorgegaan in Rotterdam. De groep heeft een gezellige avond gehad in ‘La Cubanita’. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie.

Zeilweekend 2010

We zijn al weer enkele weken verder na het geweldig pinksterweekend. Jammer dat het afgelopen is! Dit jaar zijn er twee verslagen geschreven door twee nieuwe deelneemsters Charlotte & Lisanne. Lees hieronder wat zij van het TOP weekend vonden.. Na de hele dag bezig te zijn geweest met mijn tas inpakken was het dan eindelijk zover om op weg te […]

Voorjaar 2010: Verslag Lasergamen

Met ongeveer 16 jongeren verzamelen we bij Lasergames Utrecht om het spel van de toekomst te spelen. We spelen het spel in twee teams en gewapend met een lasergun en een vest met sensoren – dit lijkt nog het meest op een “ghost-busters-outfit”- kan het futuristische spel beginnen. We spelen twee rondes van 20 minuten. In […]

Zeilweekend 2009

Na een super weekend te hebben gehad met ontzettend heerlijk weer ben ik weer thuis gekomen in leiderdorp. Nu dus tijd genoeg om even een verhaaltje te schrijven vanuit mijn eigen ervaring. Beste mensen, Na een super weekend te hebben gehad met ontzettend heerlijk weer ben ik weer thuis gekomen in leiderdorp. Nu dus tijd […]

Najaar 2008: youth-R-well.com goes Olympic

Enkele minuten voor één stapte ik het gebouw binnen. Een leuk gebouw met een terras wat over het water uitkeek. Een gezellig groep jongeren was al aanwezig en schenen elkaar goed te kennen. Dus zo zien ‘ze’ eruit, denkend aan alle berichten op het forum en de chat. Ik hoopte dat mijn stijfheid door zenuwen […]

Zeilweekend 2008

Het zeilweekend is weer voorbij, helaas is het weer een jaartje wachten op het volgende. Het was een geweldig weekend, volop Zon, Wind en Gezelligheid! Een aantal van de deelnemers zijn benaderd om een verslagje te schrijven, zie hieronder voor het resultaat. Vrijdag 9 mei  Allemaal op weg naar Loosdrecht, om daar om 19.45 uur […]