VOORJAARSEVENT

Over de invloed van voeding op reumatische klachten gaan veel verhalen rond. Er zijn allerlei diëten die beweren een positieve invloed te hebben op chronisch zieke mensen. Maar wat is eigenlijk wetenschappelijk bewezen over de rol van voeding bij reuma? Wat zijn de feiten en fabels over het effect van voeding bij reuma? Onze sprekers vertellen je er alles over tijdens ons voorjaarsevent op zaterdag 16 maart 2019!

Het programma van 13.00-17.15uur bestaat uit:

  • Presentatie Reumatoloog prof. dr. Dirkjan van Schaardenburg
  • Presentatie Diëtiste Lindsey Langenhof
  • Kookworkshop (en natuurlijk diner) met ergotherapeut

Tijdens de kookworkshop zullen er verschillende producten aanwezig zijn van Vitility. Ben jij altijd al benieuwd geweest of speciale messen of andere tools nou echt helpen bij het koken? Kom het testen op ons voorjaarsevent! Daarnaast zal er een ergotherapeut aanwezig zijn die je kan helpen met tips en tricks om het koken makkelijker te maken.

De voorwaarden voor het event vind je hier.

Het event is vol! Wil je er toch graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar events@youth-r-well.com en dan zetten wij je op de reservelijst.

Wie?: Jongeren van 16-30 jaar met reuma en introducees (vriend(in), ouders, broer/zus)
Waar?: Dorpsstraat, Oud-Zuilen (vlakbij Utrecht)
Wanneer?: Zaterdag 16 maart, 13:00

          

VERSLAGEN

Het voorjaarsevent wordt elk jaar - zoals de naam als zegt - in het voorjaar georganiseerd door Youth-R-Well.com. Het is een event waarbij vooral lotgenotencontact en plezier centraal staan. Voorbeelden van voorjaarsevents die we hebben georganiseerd zijn paintballen, Walibi en de Efteling. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Hieronder vind je verslagen van de voorjaarsevents van de afgelopen jaren.