WEEKEND Burgh-Haamstede, Zeeland!

Strand, Zon, Zee, de perfecte omstandigheden voor een relax weekendje! Dit jaar organiseert Youth-R-Well.com een weekendje naar Burgh-Haamsteede, Zeeland voor jongeren met reuma. Het is en blijft Nederland dus garantie kunnen we helaas niet geven over het weer.

*Bericht omtrent het coronavirus en de status van het Zeelandweekend*

Allereerst hopen wij dat het goed gaat met jullie gezondheid in de fysieke en mentale staat in deze tijd van het coronavirus. Doordat het kabinet de maatregelen heeft verlengd, hebben wij helaas moeten besluiten dat het Zeelandweekend hoe het nu gepland staat niet kan doorgaan. Wij vinden dit ontzettend jammer en balen hier enorm van maar ieders gezondheid staat natuurlijk bovenaan! Nader bericht over mogelijke andere opties over dit Zeelandweekend zijn te volgen op de FB pagina (https://www.facebook.com/events/609710313185317/) en in de mail die de deelnemers ontvangen hebben. Wij hopen jullie hiermee genoeg geïnformeerd te hebben! Voor vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken via de mail (events@youth-r-well.com).

Voor het weekend hebben we twee groepshuizen van 12 personen in een park in het dorpje Burgh-Haamstede, dit ligt in Zeeland, dicht bij Renesse. Tijdens het weekend zullen we niet het hele weekend op het park doorbrengen, maar natuurlijk ook leuke activiteiten uitvoeren! De activiteiten houden we nog even geheim en zullen later bekend gemaakt worden.

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni. De verzamelplaats en het vervoer volgt nog. De aanmeldingen zijn open, dus schroom je niet en geef je op! De eigen bijdrage voor het event is slechts 50€ (ook voor introducés)! Bij aanmelding ga je akkoord met deze voorwaarden.

Wie: Jongeren van 18-30 jaar met reuma en introducés
Waar: Burg-Haamstede, Zeeland

Wanneer: Vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni