WEEKEND Haamstede, Zeeland!

Spelletjes, Zon en Gezelligheid, de perfecte omstandigheden voor een relax weekendje! Dit jaar organiseert Youth-R-Well.com een weekendje naar Burgh-Haamsteede, Zeeland voor jongeren met reuma. Het is en blijft Nederland dus garantie van het weer kunnen we helaas niet geven.

Voor het weekend hebben we vier huisjes (1 van vier personen, 1 van 6 personen en 2 van 8 personen) in een park in het dorpje Haamstede, dit ligt in Zeeland, dicht bij Renesse. Tijdens het weekend zullen we niet het hele weekend op het park doorbrengen, maar natuurlijk ook leuke activiteiten uitvoeren! De activiteiten houden we nog even geheim en zullen later bekend gemaakt worden.

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni. De verzamelplaats is in Breda en ook is het mogelijk om te carpoolen. Laat dit dan bij de het aanmeldformulier weten welke je na je aankoop krijgt toegestuurd via de mail. De eigen bijdrage voor het event is slechts €50,- (ook voor introducés)!

Aanmelden kan tot en met 29 mei onder het kopje “Agenda” op de website. Daarnaast ga je ook bij de aanmelding akkoord met deze voorwaarden. Wij hebben er veel zin in, hopen jullie ook!

 

Wie: Jongeren van 18-30 jaar met reuma en introducés
Waar: Haamstede, Zeeland

Wanneer: Vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni