Wil jij naar Barcelona met Stichting Peter Pan Vakantieclub?

Stichting Peter Pan Vakantieclub biedt dit jaar een geheel verzorgd weekend aan naar Barcelona voor jongeren met reuma. Het weekend zal plaatsvinden van 11 t/m 15 juni. Heb jij reuma, val je binnen de leeftijdsgroep van 16 t/m 19 jaar en lijkt het jou leuk om naar Barcelona te gaan met lotgenoten? Lees dan snel verder!

Wat is Stichting Peter Pan Vakantieclub?
Stichting Peter Pan Vakantieclub wil graag jongeren die het niet gemakkelijk hebben of hebben gehad, een vakantie aanbieden. Weg uit de wereld van de witte jassen. Vakantie vieren met leeftijd- en lotgenoten en even vergeten dat je patiënt bent. De afgelopen jaren is “Peter Pan” op vakantie geweest met jongeren met kanker, brandwonden, spierziektes, reuma en aangeboren hartafwijking naar Palma de Mallorca, Malaga, Tenerife, Las Palmas, Lloret de Mar, Kreta en Disneyland Parijs. De reacties zijn laaiend enthousiast! Reden dus om er ook dit jaar weer een fantastische vakantie van te maken.

“Peter Pan” werkt samen met transavia.com en een touroperator. Samen zorgen zij ervoor dat de reis, accommodatie, maaltijden en alle activiteiten voor het gehele weekend geregeld zijn. Het kost dus helemaal niets, behalve vervoer naar de airport, wat zakgeld voor souvenirs en extra consumpties etc. Alles is gericht op vertier, vermaak, ontspanning en contact met elkaar.

Voor wie is dit weekend?
Stichting Peter Pan Vakantieclub organiseert dit jaar de weekend reis voor jongeren met reuma in de leeftijdsgroep van 16 t/m 19 jaar. Maar….. leeftijd is niet de enige voorwaarde. Bij het maken van een programma gaat “Peter Pan” ervan uit dat je kunt lopen of weinig gebruik maakt van een rolstoel. Ook moet je zelfstandig, dus zonder arts of een andersoortige begeleider op pad kunnen. Indien je minderjarig bent, gaat “Peter Pan” ervan uit dat je ouders/verzorgers toestemming verlenen om aan deze reis deel te nemen.

Hieronder nog even de belangrijkste punten op een rijtje:

  • ForEsther Citytrip naar Barcelona
  • Datum: 11 juni – 15 juni
  • Voor: Jongeren met reuma in de leeftijd 16-19 jaar
  • De reis is volledig verzorgd.

Wil jij in aanmerking komen, als één van de 16 jongeren, om samen met leeftijdsgenoten en “Peter Pan” een weekend weg te gaan?
Geef je dan op via het aanmeldformulier op de website, www.peterpanvakantieclub.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht of je in aanmerking komt om mee te reizen met “Peter Pan”. Voor meer informatie kun je ook terecht op de site van Stichting Peter Pan.

https://www.facebook.com/#!/StichtingPeterPanVakantieclub

https://twitter.com/PeterPan96

peter pan