Columnbundel bestellen

Marijn Sikken was jarenlang onze huiscolumniste en schreef van 2009 tot 2012 een maandelijkse column over haar leven met reuma en alle bijbehorende gevoelens en gedachten. Deze columns zijn gebundeld in twee handzame boekjes die een goede weerspiegeling zijn van wat een jongere met reuma allemaal meemaakt. 

  Screen Shot 2013-09-30 at 17.59.56.png

Marijn was anderhalf toen ze jeugdreuma kreeg. Ze worstelde jarenlang met goede en slechte periodes, pijnklachten en rolsoelongemakken. In die tijd heeft ze verschillende methodes ontwikkeld om (niet) met haar ziekte om te gaan, en een daarvan is door erover te schrijven. Marijn schrijft al zo lang ze kan lezen en zou haar naam later graag terug zien bij de L van Literatuur. 

'#lolreuma' is een leuk cadeau voor jongeren die hun diagnose net te horen hebben gekregen, maar ook voor jongeren die hier al langer mee te maken hebben. Daarnaast is de bundel een must-read voor iedereen die te maken heeft met jongeren met reuma. De reuma-ongemakken kan je niet altijd zien, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Met deze bundel krijg je inzicht in wat het betekent om reuma te hebben en jong te zijn.

Bestellen? '#lolreuma' kost €4,- inclusief verzendkosten. Vul hieronder het forumulier in en je krijgt het boekje binnen twee weken thuis gestuurd.

Columnbundel bestellen
Naam (*)

Invalid Input
Adres (*)

Invalid Input
E-mailadres (*)

Invalid Input

Geef hieronder aan hoeveel exemplaren je van '#lolreuma' wilt ontvangen.

'#lolreuma'

Invalid Input
Vul de code in (*)
Vul de code in

Ben je geen mens? Probeer het nog een keer om te bewijzen dat je tóch een mens bent.

Door deze bestelling te versturen ga je akkoord met de prijs van €4,- per bundel. Je ontvangt een mailtje met de betalingsgegevens van Youth-R-Well.com. Zodra de betaling binnen is wordt jouw columnbundel binnen twee weken verzonden.