HELP MEE

ER ZIJN VEEL JONGEREN MET REUMA IN NEDERLAND

Youth-R-Well.com is een stichting, gerund door vrijwilligers en kan altijd hulp gebruiken, in welke vorm dan ook. De betrokkenheid van particulieren en andere bedrijven is voor Youth-R-Well.com dan ook van zeer groot belang. Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan ons werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan financiële steun, maar ook aan het doneren van diensten, producten of professionele ervaring.

Met jouw steun kunnen wij de website in stand houden, speciale events organiseren, en Nederland meer op de hoogte brengen van reuma bij jongeren. Daarnaast kan je ook specifieke projecten steunen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@youth-r-well.com. Help mee om deze jongeren lotgenoten contact en hulp te bieden, bij het inpassen van reuma in het dagelijks leven.

Vrijwilligers
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die in een van de commissies of werkgroepen willen helpen met het organiseren van events, het organiseren van PR-stunts of het schrijven voor de website. Je komt terecht in een gezellig en enthousiast team met een ambitieuze toekomstvisie voor Youth-R-Well.com. Je hebt veel verantwoordelijkheid en er is ook veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We zijn op zoek naar mensen die binnen de doelgroep van Youth-R-Well.com passen, je moet dus achttien jaar of ouder zijn en een vorm van reuma hebben. Enthousiast? Lees hier meer over de verschillende commissies. Of klik hier voor de vacatures.

Financiële steun
Als stichting met vrijwilligers ontvangen we geen inkomsten uit onze activiteiten. Daarom kunnen wij financiële steun goed gebruiken om de stichting in stand te houden en onze events te blijven organiseren.

Professionele ervaring
Ben of ken je een professional die goede ideeën heeft voor de toekomst van Youth-R-Well.com? We zijn namelijk zeer geïnteresseerd in samenwerking met partners. Zo hebben we al een goede samenwerking met verschillende reumatologie afdelingen in Nederland.

Producten
We zijn ook geïnteresseerd in sponsoring in de vorm van producten die nodig zijn bij het uitvoeren van projecten. Daarnaast kunnen wij ook altijd verschillende producten gebruiken voor op events, om bijvoorbeeld uit te delen aan de doelgroep.

Eenmalige donatie
Wil je Youth-R-Well.com financieel steunen met een eenmalige donatie? Dan kan je dat naar ons overmaken, we stellen een donatie altijd zeer op prijs!
Onze betalingsgegevens zijn:

Stichting Youth-R-Well.com te Leiden
IBAN: NL39ABNA0598789685
BIC-code: ABNANL2A

Heb je vragen over doneren of sponsoring van activiteiten of producten van Youth-R-Well.com? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Verantwoord besteed
Uw bijdrage aan Youth-R-Well.com wordt uiteraard verantwoord besteed. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar onze activiteiten voor en met jongeren met reuma.

MET DANK AAN

IN SAMENWERKING MET