SHOP

Hier vind je verschillende producten die je kan bestellen, zoals columnbundels en boekjes met meer informatie over het omgaan met reuma.

Het ruikt hier naar dokters

Rebecca (1999) is 23 jaar en leeft al bijna haar hele leven met jeugdreuma. Ze heeft vanwege haar ziekte veel meegemaakt: veel pijn, vervelende ervaringen in het ziekenhuis en gedoe met medicijnen. Toch laat ze zich er niet door tegenhouden: inmiddels is ze bezig met haar universitaire master en heeft ze veel hobby’s, waaronder sporten. Later wil ze als psycholoog anderen ondersteunen in hun ziekteproces. Vanaf 2020 schrijft Rebecca columns voor Youth-R-Well. com, die gebundeld zijn in dit boekje.
€7.50

Droogbrood Stripbundel

Rens van Vliet was vier jaar oud toen bij hem jeugdreuma werd geconstateerd. Zijn ervaringen dienen als inspiratie voor de strips die hij voor Youth-R-Well.com maakt. Tekenen deed hij al van jongs af aan. Geïnspireerd door een zeilweekend van Youth-R-Well.com tekende Rens voor het eerst strips die reuma als thema hadden. Die strips werden enthousiast ontvangen en op de website gezet. Met zijn strips probeert Rens om een grappige en vaak absurdistische draai te geven aan bekende situaties voor jongeren met reuma. Behalve de strips van Rens bevat het boekje ook informatie voor jongeren met reuma. De teksten komen uit ReumaMagazine, het landelijke blad voor mensen met reuma.
€0