Events

Alle events die op de planning staan kun je vinden in de agenda, hier komen tevens events van andere organisatis te staan die interessant kunnen zijn.


Naast alles wat we hier online aanbieden organiseren we ook ‘offline’ events. De events die we organiseren zijn dé manier om elkaar eens live te ontmoeten en andre jongeren met reuma te leren kennen. Bij de events proberen we de nadruk te leggen op alle mogelijkheden die er zijn, ondanks de reuma met zijn beperkingen, wnat niet moet alles mag! Dat maakt onze events ook nog eens grensverleggend en uitdagend. 

De events die wij jaarlijks organiseren zijn het transitie event, het zeilweekend en het najaarsevent. Wij proberen er altijd weer een groot succes van te maken en dingen op te zoeken die origineel en gezellig zijn, zoals lasergamen, paintballen, workshops, feesten, watersport activiteiten en verschillende soorten spellen om elkaar beter te leren kennen.

De jongerenvakantieweek is een apart project en is in tegenstelling tot de andere events voor jongeren van 13 tot 15 jaar met reuma. Deze week wordt jaarlijks in de zomer georganiseerd op het eiland Texel.

Binnenkort kun je alle events die op de planning staan vinden in de agenda, hier komen tevens events van andere organisaties te staan die interessant kunnen zijn.

Tot bij ons volgende event!
[widgetkit id=9]

Wil je een indruk krijgen van hoe onze events eruit zien en wat we zoal doen? Neem dan een kijkje tussen de verslagen van onze verschillende events:

Voorjaars Events verslagen
Zeilweekend verslagen
Najaars Events verslagen
Jongerenvakantieweek verslagen