Events

Alle events die op de planning staan kun je vinden in de agenda, hier komen tevens events van andere organisatis te staan die interessant kunnen zijn.


Naast alles wat we hier online aanbieden organiseren we ook ‘offline’ events. De events die we organiseren zijn dé manier om elkaar eens live te ontmoeten en andre jongeren met reuma te leren kennen. Bij de events proberen we de nadruk te leggen op alle mogelijkheden die er zijn, ondanks de reuma met zijn beperkingen, wnat niet moet alles mag! Dat maakt onze events ook nog eens grensverleggend en uitdagend. 

De events die wij jaarlijks organiseren zijn: het voorjaarsevent, het 18+-weekend, de JVW en het najaarsevent. Wij proberen er altijd weer een groot succes van te maken en dingen op te zoeken die origineel en gezellig zijn, zoals lasergamen, paintballen, workshops, feesten, watersport activiteiten en verschillende soorten spellen om elkaar beter te leren kennen.

Binnenkort kun je alle events die op de planning staan vinden in de agenda, hier komen tevens events van andere organisaties te staan die interessant kunnen zijn.

Tot bij ons volgende event!

Wil je een indruk krijgen van hoe onze events eruit zien en wat we zoal doen? Neem dan een kijkje tussen de verslagen van onze verschillende events via deze pagina.