Het bestuur

Alle activiteiten, zowel online als offline, worden mogelijk gemaakt door de inzet van het bestuur van Stichting Youth-R-Well.com. Op vrijwillige basis zetten zij zich in om de positie van jongeren met reuma in Nederland te verbeteren.

 • Wendy

  Voorzitter

  Wendy (24) is sinds 2016 de voorzitter van Youth-R-Well.com en heeft sinds haar 14e JIA. In het dagelijks leven doet ze een promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

 • Johanna

  Penningmeester

  Johanna (25) is afgestudeerd in Marketing en is nu begonnen aan haar eerste baan. Johanna kreeg op haar 13e jeugdreuma en zet zich graag in om lotgenotencontact mogelijk te maken!

 • Susan

  Secretaris

  Susan (24) heeft vanaf haar 14e jeugdreuma. Inmiddels ziet ze haar reuma niet als een beperking, maar als een kracht. Susan wil met haar functie bijdragen aan een positieve ervaring voor reuma lotgenoten.

 • Valerie

  Hoofd Communicatie

  Valerie (22) is verantwoordelijk voor de communicatie en in het dagelijks leven student Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Valerie is enthousiast om meer bekendheid te creëren voor jongeren met reuma!

 • Aimee

  Hoofd Events

  Aimee (24) versterkt het Youth-R-Well team als hoofd events in het bestuur. Ze vindt dit enorm leuk om te doen en vooral om jongeren met reuma te laten zien dat niks onmogelijk is.

 • Meike

  PR en Vrijwilligerscoördinator

  Meike (20) is verantwoordelijk voor de PR en heeft sinds haar 14e JIA. Ze studeert Chemie in Breda en woont in Wernhout. Meike heeft haar 15e verjaardag gevierd op onze Jongerenvakantieweek en besloot zelf vrijwilliger te worden!