Het bestuur

Alle activiteiten, zowel online als offline, worden mogelijk gemaakt door de inzet van het bestuur van Stichting Youth-R-Well.com. Op vrijwillige basis zetten zij zich in om de positie van jongeren met reuma in Nederland te verbeteren.

 • Wendy

  Voorzitter

  Wendy (24) is sinds 2016 de voorzitter van Youth-R-Well.com en heeft sinds haar 14e JIA. In het dagelijks leven doet ze een promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

 • Meike

  Vrijwilligerscoördinator en Hoofd PR

  Meike (20) is vice-voorzitter van het bestuur en heeft sinds haar 14e JIA. Ze studeert Chemie in Breda en woont in Wernhout. Meike heeft haar 15e verjaardag gevierd op onze Jongerenvakantieweek en besloot een aantal jaren later zelf vrijwilliger te worden!

 • Michael

  Penningmeester

  Michael (28) is sinds 2018 de penningmeester van Youth-R-Well.com. Hij studeert rechten aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en werkt bij een advocatenkantoor in Maastricht.

 • Elke

  Hoofd Website

  Elke (25) is verantwoordelijk voor de website van Youth-R-Well.com. Ze heeft het syndroom van Tietze. Samen met haar vriend woont ze in Breda en ze werkt als onderzoeker op de afdeling reumatologie. Haar passie is sporten en een wedstrijdje squash gaat ze nooit uit de weg.

 • Aimee

  Hoofd Events

  Aimee (24) woont in het zonnige zuiden van Limburg. Zij versterkt het Youth-R-Well team als hoofd events in het bestuur. Ze vindt dit enorm leuk om te doen en vooral om jongeren met reuma te laten zien dat niks onmogelijk is.