Het bestuur

Alle activiteiten, zowel online als offline, worden mogelijk gemaakt door de inzet van het bestuur van Stichting Youth-R-Well.com. Op vrijwillige basis zetten zij zich in om de positie van jongeren met reuma in Nederland te verbeteren.

 • Valerie

  Voorzitter

  Valerie (23) is voorzitter van de stichting en in het dagelijks leven student Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Valerie is enthousiast om meer bekendheid te creëren voor jongeren met reuma!

 • Johanna

  Penningmeester

  Johanna (26) is afgestudeerd in Marketing en is nu begonnen aan haar eerste baan. Johanna kreeg op haar 13e jeugdreuma en zet zich graag in om lotgenotencontact mogelijk te maken!

 • Jacoline

  Secretaris

  Jacoline (28) woont in Leiden en werd op haar 10e gediagnostiseerd met jeugdreuma. Ze is er dus praktisch mee opgegroeid. Ze heeft zelf gemerkt dat er heel veel mogelijk is ondanks haar reuma. "Het belangrijkste voor mij is gewoon jezelf blijven, en ik hoop dat jullie dat ook allemaal kunnen doen!"

 • Aimee

  Hoofd Events

  Aimee (26) versterkt het Youth-R-Well team als hoofd events in het bestuur. Ze vindt dit enorm leuk om te doen en vooral om jongeren met reuma te laten zien dat niks onmogelijk is.

 • Meike

  Communicatie en PR

  Meike (22) is verantwoordelijk voor de (online) communicatie/ PR en heeft sinds haar 14e JIA. Ze studeert Chemie in Breda. Meike heeft haar 15e verjaardag gevierd op onze Jongerenvakantieweek en besloot zelf vrijwilliger te worden!