Voorwaarden Zeilweekend 2018

Voorwaarden Aanmelding Zeilweekend 2018

Door je aan te melden voor dit event, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

 1. Je kunt je aanmelden als je behoort tot de doelgroep: jongeren met reuma in de leeftijd van 16 tot 30 jaar.
 2. Er is plek voor 21 deelnemers en daarnaast zullen er 2 vrijwilligers vanuit de eventscommissie bij zijn.
 3. Op 20 april zal er gekeken worden naar de stand van de aanmeldingen. Iedereen die zich voor 20 april aanmeldt krijgt daarna te horen of ze wel of niet mee kunnen (wat afhangt van de hoeveelheid aanmeldingen en of je al eerder bent mee geweest).
 4. Nieuwe deelnemers hebben voorrang op deelnemers die al vaker zijn mee geweest. Meld je wel voor 20 april aan om die voorrang ook daadwerkelijk te kunnen krijgen.
 5. Indien er meer mensen mee willen dan er plekken beschikbaar zullen de plaatsen worden toegewezen op volgorde van aanmelding (na de nieuwe aanmeldingen). Dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je mee kan.
 6. Indien er na 20 april nog plekken vrij zijn kun je je nog gewoon aanmelden. Na deze datum geldt vol=vol.
 7. Na 20 april ontvang je een email en krijg je te horen of je mee kunt. De betalingsgegevens ontvang je dan ook en je betaling dient dan binnen een week binnen te zijn om je aanmelding definitief te maken. Indien je niet tijdig betaald wordt je aanmelding geannuleerd.
 8. Indien je onverhoopt toch niet mee kunt dien je je af te melden, je kunt hiervoor mailen naar events@youth-r-well.com.
 9. Wanneer je aanmelding definitief is vindt er bij afmelding geen volledige restitutie plaats. Tot 2 weken voor het event krijg je bij afmelding 75% van het bedrag terug. Tot 1 week voor het event is dit 50% en de laatste week is geen restitutie meer mogelijk.
 10. Indien er nog plaatsen vrij zijn na 20 april is het mogelijk om één introducé mee te nemen. Als je dit zou willen kun je dit alvast aangeven in het aanmeldformulier. Indien dit mogelijk is wordt er na 20 april contact met je gezocht.
 11. Uiterlijk 30 april ontvang je een bevestigingsbrief per mail. Deze brief bevat alle informatie (routebeschrijving, tijd, plaats, contactgegevens etc.) die van belang kan zijn.
 12. Stichting Youth-R-Well.com en haar vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal van, of schade aan, eigendommen of lichamelijk letsel.
 13. Op het event gemaakte beeld- en geluidsopnamen kunnen door Youth-R-Well.com gebruikt worden voor PR-doeleinden.