Groepsfoto 2

Het zeilweekend is weer voorbij, helaas is het weer een jaartje wachten op het volgende. Het was een geweldig weekend, volop Zon, Wind en Gezelligheid! Een aantal van de deelnemers zijn benaderd om een verslagje te schrijven, zie hieronder voor het resultaat.

Vrijdag 9 mei 

Allemaal op weg naar Loosdrecht, om daar om 19.45 uur te zijn, want het zeilweekend was bijna zover. Het pondje vertrok iets later als gepland, maar zo rond half negen was iedereen op het eiland. Gelijk werden er kamers uitgezocht en de spullen uitgestald, waarna iedereen snel weer naar buiten vertrok. We werden allemaal naar binnen geroepen voor een voorstelronde, uitleg en om te kijken wie er direct nog wilden gaan varen. Zo gezegd zo gedaan een deel van de mensen ging zeilen en veel anderen gingen bij het kampvuur zitten. Nadat iedereen weer op het eiland was ging men achter mekaar naar bed.

Zaterdag 10 mei 

Zeilweekend 2 Mortezaski‘s Morgens om half negen was het tijd om te ontbijten, waarna er weer werd gekeken wie er wilden zeilen. Vervolgens werd er om 13 uur geluncht, weer gezeild en hierna alweer tijd voor het avondeten. We aten Spaghetti, welke erg lekker was! Daarna gingen we waterskiën, dit was erg leuk! Het was die avond best fris, dus weinig mensen gingen buiten zitten en speelden binnen allerlei spelletjes. Een aantal mensen gingen bijtijds naar bed en zo ging iedereen achter elkaar aan lekker slapen.

(Auteur: Patricia)

Zondag 11 mei

De derde dag alweer. Om half negen moesten we weer aan tafel zitten voor het ontbijt. Na het ontbijt mochten we gaan varen, maar ook op het eiland blijven. Om 13 uur moesten we terug zijn om te lunchen, na nog een keer te hebben gevaren of lekker rustig op het eiland te hebben genoten van de zon, gingen we BBQen. Na afloop ging er nog 1 boot zeilen en de rest bleef op het eiland. Na 22 uur gingen de eersten naar bed.

(Auteur: Wendy)

Zeilweekend 1 Michel en RobinMaandag 12 mei

Aan alle goede dingen komt een einde. De dag is begonnen met het normale ritueel: samen ontbijten, daarna de vraagronde wie wat wil gaan doen? De meeste hebben ervoor gekozen om voor de laatste keer te gaan zeilen. Prachtig weer en wind! ‘s Middags begon, na eerst gezamenlijk te hebben genoten van de lunch, ons opruimfeest! De taken werden verdeeld en op Hollandse klanken ging iedereen opruimen.Daarna kwam het moment van de dag: de Groepsfoto!

Toen was de tijd gekomen om voor de laatste keer te varen richting het Tulip Hotel. Tijdens deze tocht kon iedereen nog genieten van de stralende zon en de zeil taferelen op de Loosdrechtse plassen. Er waren bij het aankomen bij het hotel, familieleden die op hun geliefden wachten. Na afscheid te hebben genomen van elkaar, na een onvergetelijk en succesvol zeilweekend ging iedereen richting huis.

(Auteur: Nihaila)

 

POSTED BY Carlo | mei, 09, 2008 |