Vragenlijst ReumaNederland

Help je ons mee? Jouw mening is voor ons heel waardevol! We onderzoeken hoe digitale tools (apps en websites) jou kunnen ondersteunen in het dagelijks leven met reuma. Dit onderzoek helpt ons te begrijpen wat jouw behoeften zijn en hoe ReumaNederland jou hierin het beste kan ondersteunen.

Daarom hebben we een korte enquête gemaakt, vul jij hem ook in? Je vindt de enquête hier:https://greenberrynl.typeform.com/reumanederland

De enquête bestaat uit verschillende delen. We vragen je eerst naar je ervaringen met het zoeken naar – en het gebruik van digitale tools. Daarna willen we graag weten hoe je denkt over de rol van ReumaNederland bij het aanbevelen van deze tools. Tot slot gaan we dieper in op bepaalde voorkeuren rondom digitale tools.

Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten. Jouw antwoorden zijn anoniem.

Alvast dank voor je mening en tijd!

POSTED BY Rebecca | apr, 14, 2024 |