Woon je in de buurt van Nijmegen en zoek je een nieuwe manier om te bewegen? Neem dan eens een kijkje bij de Sint Maartenskliniek. Hier vind je namelijk sessies hydrotherapie, speciaal voor jongeren tot 35 jaar.

Sporten is heel belangrijk, zeker als je reuma hebt. Rust Roest! Maar door de reuma is het voor sommige mensen extra lastig om een goede manier om te bewegen te vinden. Misschien is hydrotherapie in dat geval wel iets voor jou.

Bij hydrotherapie doe je lichaamsoefeningen in heerlijk warm water. Het voordeel daarvan is dat je lichaam licht aanvoelt, waardoor je gewrichten en spieren minder worden belast dan wanneer je deze oefeningen op het droge zou doen. Je spieren en gewrichten ontspannen daarnaast ook lekker, waardoor je vaak minder pijn hebt.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in Nijmegen, dus als je interesse hebt, neem gerust een kijkje! Je kunt je melden bij Martine Keijsers van de Reuma Patientenvereniging Nijmegen via bewegen@reumanijmegen.nl. Succes!

POSTED BY Carlo | apr, 07, 2013 | Niet gecategoriseerd