MoW-beeldmerk

Wanneer je reuma hebt en op zoek bent naar werk, kan je soms in een lastig pakket komen. Hoeveel werk kan je eigenlijk aan? En zeg je meteen dat je reuma hebt? Met al deze vragen kan je langs komen op het speciale Community Breakfast van Mission on Wheels op de Support Beurs in Utrecht, op 8 mei. 

In de Jaarbeurs in Utrecht ben je van 8.00 tot 10.00 uur welkom om aan te schuiven bij het ontbijt. Hier ontmoet je andere mensen met een beperking die op zoek zijn naar werk, maar ook werkgevers uit diverse regio’s in Nederland. Zo kan je onder het genot van een lekker broodje informeren wat bij jou past. Wie weet komen er prachtige nieuwe kansen uit!

Meld je snel aan bij Mission on Wheels. Meer informatie vind je op hun website

POSTED BY Carlo | apr, 20, 2014 | Niet gecategoriseerd