Omgaan met reuma is lastig, dat merken we allemaal. Je loopt tegen dingen aan die voor anderen vaak vanzelfsprekend zijn. Dit brengt emoties met zich mee en daar kan je op verschillende manieren mee omgaan. Zou je graag willen weten hoe je dit zou kunnen doen? Kom dan  zaterdag 21 juni 2014 naar het publieksymposium ‘Omgaan met reuma’ in Utrecht.

De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Omgaan met reuma
  • Zoeken naar passend werk
  • Emoties
  • Vermoeidheid

Lijkt dit je wat?

Meld je dan aan om op zaterdag 21 juni aanwezig te zijn. Het symposium begint om 10.45 uur en duurt tot 15.00 uur. De kosten bedragen 10 euro, waarbij de drankjes en een lekkere lunch zijn inbegrepen. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op: http://fsw50.fss.uu.nl/events/publiekssymposium-omgaan-met-reuma/

 

Wegens te weinig aanmeldingen wordt het symposium verschoven. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we dit weten.

POSTED BY Carlo | mei, 28, 2014 | Niet gecategoriseerd