Volleybal

In samenwerking met Stichting Bechterew in Beweging gaat Youth-R-Well.com een jongerenteam opzetten voor het jaarlijkse internationale volleybaltoernooi. Het toernooi richt zich speciaal op mensen met Bechterew, maar ook als je een andere vorm van reuma hebt mag je je aansluiten bij dit team.

 

Stichting Bechterew in Beweging heeft met wat kleine aanpassingen het event reuma vriendelijk gemaakt. Zo wordt er gespeeld met een lichtere bal (120 gram i.p.v. 260/280 gram) en zijn de spelregels iets aangepast. Meedoen kost 10 euro per persoon en hiervoor krijg je naast een sportieve middag, een lunchpakket, 2 consumpties en een Youth-R-Well.com t-shirt om in te spelen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Via dit topic op het forum van Youth-R-Well.com kun je aangeven dat je het leuk vindt om hieraan me te doen. Als er genoeg jongeren interesse hebben, kunnen we met elkaar bespreken of we voor het toernooi nog een keer samen willen komen om elkaar wat beter te leren kennen en te oefenen. Mocht je geen zin hebben om te oefenen, mag je ook alleen met het toernooi meespelen.

Wil of kan je niet meedoen, je mag natuurlijk ook komen kijken en ons Youth-R-Well.com team aanmoedigen!

Wie: jongeren (16-30 jaar) met reuma
Wanneer: zaterdag 18 april 2015, wil je meedoen? Geef je dan op voor 16 februari middels het forum.
Waar: Sportcentrum Galgenwaar Utrecht

Wil je meedoen met het Youth-R-Well.com team of heb je nog vragen? Stel ze dan hier.

 

POSTED BY Carlo | dec, 01, 2014 | Niet gecategoriseerd