De TOP 10 aan onderzoeksvragen over (nieuw) onderzoek naar Jeugdreuma en relevante thema’s is bekend! 

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar Jeugdreuma en de vragen daaromheen. Wel is het van belang om de juiste hoofdvragen te verzamelen en zo gericht te werk te kunnen gaan waar ook wij zeker later iets van terug kunnen zien. Daarom is het project; de Onderzoeksagenda opgesteld om zo meer input vanuit patiënten, ouders en behandelaars te kunnen krijgen.

De top 10 is gekozen, hier is een heel proces aan vooraf gegaan waar uiteindelijk 21 belangrijke onderzoeksvragen uit voorgaande rondes overbleven door middel van de James Lind Alliance. Als laatst was er een interactieve workshop georganiseerd waar we onderling aan de hand van discussies en focusgroepen een top 10 hebben gekozen, de hieronder te vinden is. Zo helpen we onderzoekers bij het opzetten naar nieuwe relevante vragen over Jeugdreuma.

 

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | feb, 12, 2020 |