Zaterdag 7 maart was weer het jaarlijkse voorjaarsevent van Youth-R-Well, net voor de algemene maatregelen voor het coronavirus! Dit jaar was het georganiseerd in samenwerking met de Jeugdreumavereniging. Op deze leuke dag hadden we een chill programma. Het event begon rond half twee in de middag, toen we verzamelden in de escaperoom Get Out Of Here! in Utrecht. Hier hebben we ongeveer een uurtje de tijd gehad om wat kennis te maken, er waren een hoop nieuwe mensen bij! Ook kregen we leuke goodies. Vervolgens zijn we opgedeeld in teams om in een lekkere competitie van een uurtje de escaperoom zo snel mogelijk uit te spelen. Deze bestond uit een aantal grappige hersenkrakers, waar we soms wel wat moeite mee hadden. Zo heeft een ander team bij ons zelfs afgekeken omdat de teamleden het antwoord niet konden vinden. Vonden we wel flauw, haha. Mijn team heeft gewonnen, dus we waren natuurlijk erg trots op onszelf!

Na de escaperoom hebben we daar nog een paar uurtjes gechilld met borrels, borrelhapjes en spelletjes. Ook hier was weer de gelegenheid om bij te kletsen met oude bekenden of juist nieuwe lotgenoten te leren kennen, wat ik erg leuk vond! Rond half zes gingen we naar het restaurant Beers & Barrells toe, waar we heerlijk konden eten met de keuze uit een broodje hamburger of een halve kip. Vooraf kregen we lekker brood en het toetje was uitgebreid en hemels! Dit was voor mij het einde van de dag, maar er zijn ook wat mensen nog gaan stappen en/of blijven slapen in Utrecht. Al met al was het een zeer geslaagde dag en hebben we erg genoten.

POSTED BY Youth-R-Well.com | mrt, 13, 2020 |