Sinds 1 januari 2020 heeft Youth-R-Well.com een nieuwe voorzitter: Valerie Heenes. Aan het begin van dit jaar heeft zij een interview gegeven aan het ReumaMagazine over deze spannende, nieuwe tijd!

“In januari mocht ik de vorige voorzitter, Wendy, opvolgen. Ik was ontzettend  vereerd en ik vond het ook heel erg spannend! Inmiddels zijn we 7 maanden verder en is er een hele hoop gebeurd. Het is misschien niet het jaar dat ik voor ogen had maar ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik heb namelijk al zoveel geleerd en ik kijk er naar uit om samen met alle vrijwilligers weer fantastische events neer te zetten. Tot die tijd is Youth-R-Well er online voor jullie!

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien en te ontmoeten op onze events wanneer dit weer mogelijk is! Voor nu hoop ik dat iedereen gezond is en gezond blijft.

Liefs,

Valerie

Klik voor het volledige interview op de link hieronder of lees de pagina’s als PDF.

Pagina’s van 2020-01 Valerie

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | aug, 03, 2020 |