In dit voorjaar heeft de collecteweek van ReumaNederland helaas niet kunnen plaatsvinden. Terwijl deze juist van belangrijke waarde is. Daarom wordt in de week van maandag 12 oktober tot en met zaterdag 24 oktober een inhaal collecteweek gehouden. Met een paar uurtjes maak jij al verschil. Dus wil jij graag meehelpen, meld je dan nu aan als vrijwilliger via de onderstaande link.

Collecteren in deze tijden van corona vraagt om extra aandacht. De veiligheid voor collectanten en gevers aan de deur staat daarbij altijd voorop. Er is een video gemaakt met handige collecte tips om zo goed mogelijk de belangrijke 1.5 meter afstand te bewaren. Daarnaast is er een lijst met gemeentes waarbij er helaas niet gecollecteerd kan worden wegens de snel stijgende aantal corona besmettingen.

Meld je hier aan als vrijwilliger.   En bekijk hier de veilig collecteren tips. 

POSTED BY Youth-R-Well.com | okt, 09, 2020 |