Webinar Advantage Hers

Grand Slam- winnaar Caroline Wozniacki speelde tennis op het hoogst niveau en kreeg de diagnose reumatoïde artritis tijdens haar carrière. Voor de Advantage Hers campagne gaat Caroline Wozniacki live haar verhaal doen over het traject en hoe het haar is vergaan. Deze webinar zal plaatsvinden op donderdagavond 20 mei (17.30-19.00).

  • De sessie zal bestaan uit 30 minuten in het engels waarin het eerste kwartier Caroline Wozniacki live haar verhaal aan de deelnemers zal vertellen. Gevolgd door de Q&A van vooraf ingediende vragen.
  • Het tweede deel begint om 18.00 en zal in het Nederlands worden gevoerd, onder leiding van de Belgische reumatoloog Prof. dr. Ruth Wittoek, van het Universitair Ziekenhuis in Gent.

De patiënten kunnen zich inschrijven via de UCB Advantage Hers website Webinar registratie 

Voor meer informatie over deze campagne check je de website

 

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | mei, 13, 2021 |