Realisten Academie 2.0

Ken jij de Realisten Academie al? Dit project zet zich in voor de arbeidskansen van jongeren met een beperking. Zo werken ze aan bewustwording van mogelijkheden, doorbreking van taboes en versterking van vaardigheden. Via halfjaarlijkse trainingen worden jongeren opgeleid tot Realisten, namelijk jongeren tussen de 14 en 27 jaar met een lichamelijke handicap, chronische ziekte, psychische of verstandelijke beperking die zich wilt inzetten voor een gelijkwaardige arbeidsmarkt. De training richt zich op het ontwikkelen van een pitch, die vervolgens op verschillende plekken door het land verspreid wordt om zo meer bewustzijn te creëren rondom de mogelijkheden van jongeren met een beperking. Wil jij ook Realist worden, wil je buddy worden of wil je jouw ervaringsverhaal delen? Meer informatie vind je op de website.

 

 

POSTED BY Rebecca | sep, 25, 2021 |