Fysiotherapie WERKt

Heb jij RA of axiale SpA en werk je minimaal 12 uur per week? Heb je moeite met het uitvoeren of volhouden van werk? Meld je dan aan voor het onderzoek Fysiotherapie WERKt!

In dit onderzoek wordt onderzocht wat het effect is van fysiotherapie op het verminderen van werk-gerelateerde problemen van mensen met RA en axiale SpA. Meer weten en aanmelden? Op deze site kun je de uitgebreide beschrijving en criteria van het onderzoek vinden, onder het kopje ‘mensen met RA of Ax-SpA met betaalde baan’. In dit artikel wordt daarnaast ook beschreven wat het onderzoek precies inhoudt.

 

Dit onderzoek wordt gefinancierd door ReumaNederland en het Wetenschappelijk College Fysiotherapie (WCF) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en wordt uitgevoerd door het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) samen met Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), Amsterdam UMC, Reade, Maastricht UMC+, in samenwerking met de Nederlandse Health Professionals in de Reumatologie (NHPR) en patiëntenorganisaties (Youth-R-Well, Stichting Axiale SpA Nederland & ReumaNederland).

POSTED BY Rebecca | okt, 25, 2021 |