De Jonge Zorgverbeteraars

In samenwerking met onder andere Pfizer, JongPit en Jong Achmea organiseert Youth-R-Well een nieuwe editie van de Jonge Zorgverbeteraars! Deze vindt op donderdag 2 februari plaats, de tijd wordt nog bekend. Samen gaan we weer bruggen bouwen voor een nóg betere gezondheidzorg!

Het doel van het evenement is om de verschillende belanghebbenden in de zorg beter te leren kennen. We kunnen niet zonder elkaar en willen daarom ook informeel met elkaar in gesprek komen om van elkaars toegevoegde waarde in de zorg te leren. De vooroordelen die er over de verschillende partijen zijn lopen we niet uit de weg, maar we gaan vooral in hoe wij samen kunnen werken voor een nóg betere gezondheidzorg. Aan de hand van gemeenschappelijke thema’s zullen we dus in gesprek gaan om zo knelpunten en oplossingen te identificeren.

Wil je erbij zijn en bijdragen aan de huidige zorg? Stuur dan een mailtje naar info@youth-r-well.com!

POSTED BY Rebecca | dec, 13, 2022 |