Testpanel Zóóó Vermoeiend

Gezocht: 6 tot 10 testers (14-18 jaar) voor een game over vermoeidheid! Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en vind je het leuk om ons te helpen met het testen en het verbeteren van een game over vermoeidheid? Meld je dan aan voor onze testsessie op vrijdag 1 december in Woerden. Het testen doe je samen met andere jongeren met een chronische ziekte of aandoening. Je hoeft niets speciaals te kunnen of te weten, een beetje nieuwsgierigheid is wel handig. En neem je telefoon of laptop mee, om op te testen. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg, en spelen we twee keer hetzelfde spel. Daarna bespreken we met elkaar hoe het spel ging en kun je ons jouw tips en suggesties geven.

Meer informatie

  • Wanneer: vrijdag 1 december
  • Tijd: 17.00-19.00 uur
  • Waar: bij Crohn & Colitis NL, Houttuinlaan 4b in Woerden (naast het station, gratis parkeren voor de deur)
  • Eten en drinken: wij zorgen voor lekkere pizza’s en drinken, voor tijdens het testen
  • Je reiskosten worden vergoed
  • Je krijgt als dank een cadeaubon van € 50.

Doe je mee? Meld je aan, uiterlijk voor vrijdag 24 november. Vol = Vol

POSTED BY Rebecca | okt, 23, 2023 |