De Jonge Zorgverbeteraars

Op donderdag 1 februari van 16:00 tot 20:30 uur organiseren Jong Achmea, Young VGZ, Stichting Medical Business, FNO, Youth-R-well, Young Health Deloitte, MSD, Young Pfizer de volgende editie van ‘De Jonge Zorgverbeteraars’. Na meerdere succesvolle edities zullen we ook dit jaar weer samenkomen om de uitdagingen van de zorg te bespreken maar ook een plaats te bieden om interessante zorgperspectieven te delen. Het doel van het evenement is net als in voorgaande jaren om de verschillende zorgpartijen binnen de Nederlandse gezondheidszorg beter te leren kennen en bruggen te slaan voor onderlinge samenwerkingen in de toekomst.

Het belooft een interessante editie te worden aangezien rond die tijd ook de formatie binnen de politiek bezig zal zijn; des te meer reden dus om in contact te komen met andere jonge zorgmedewerkers en patiëntvertegenwoordigers! Net als voorgaande jaren zal deze editie weer plaatsvinden bij de VVAA in Utrecht. Het is ook weer mogelijk om online aan te sluiten. Na afloop van het evenement zal er ook ruimte zijn om te netwerken met een hapje en een drankje.

Aanmelden kan via dit formulier tot 12-12-2023. We hebben een beperkt aantal plekken en streven naar een evenwichtige groep deelnemers, bestaande uit Jonge Zorgverbeteraars vanuit verschillende (type) organisaties. Daarom bekijken we na de aanmeldperiode hoeveel aanmeldingen er zijn per (type) organisatie. Op basis daarvan maken we een indeling, waarbij geldt: wie zich als eerste inschrijft heeft als eerste een plekje. Schrijf je snel in: hoe eerder je je inschrijft, hoe zekerder je bent van een plekje! Uiterlijk op 21-12-2023 hoor je of je deelname definitief is. Wanneer je aanmelding definitief is ontvang je van ons een agenda uitnodiging en rekenen we op je komst! Hopelijke tot dan!

POSTED BY Rebecca | nov, 04, 2023 |