Interview Sharon ReumaMagazine

YRW laat zien hoe je positief kunt blijven

In ReumaMagazine 7, november 2023 staat een dossier over twintig jaar YRW. ‘YRW laat zien hoe je positief kunt blijven’, kopt het blad. In dit dossier vertellen voorzitter Tim van Helmond en bestuurslid Sharon van Dijk over de activiteiten van YRW.

Uit de inleiding van dit dossier: ‘Youth-R-Well.com werd in 2003 opgericht door de Reumapatiëntenbond. In de eerste acht jaar (tot het opheffen van de bond) werd de basis gelegd voor samenwerking met andere organisaties en is een netwerk opgebouwd. De grootste uitdaging was om de activiteiten voort te zetten. Twaalf jaar later is Youth-R-Well.com nog steeds een begrip onder reumajongeren, mede dankzij het harde werken van actieve bestuursleden.’

Je kunt het verhaal over Sharon van Dijk lezen op de website van het ReumaMagazine.

POSTED BY Rebecca | nov, 12, 2023 |