Zeilweekend

PINKSTERWEEKEND = ZEILWEEKEND!

Elk jaar gaan we met pinksteren naar het eiland Robinson Crusoe om daar een fantastisch weekend te beleven!

Het zeilweekend is inmiddels een bekend fenomeen binnen Youth-R-Well.com. Elk jaar gaan we met de Pinksterdagen naar het eiland Robinson Crusoe van Sailwise op de Loosdrechtse Plassen. Op dit eiland verblijven we een weekend lang in een gezellig huis dat van alle gemakken/aanpassingen is voorzien. Naast dit huis liggen talloze verschillende soorten zeilboten, surfplanken en kano’s aan de kade waar we gebruik van mogen maken wanneer wij daar zin in hebben. Ervaring met watersport is niet nodig, er zijn genoeg vrijwilligers om je de fijne kneepjes van het zeilen te leren. Er is zelfs de mogelijkheid om te waterskiën voor wie dit wil! Iedereen kan watersporten. Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk en je zult versteld staan van wat je allemaal kunt. Naast actief watersporten kun je er natuurlijk ook heerlijk ontspannen. Wat is er nu meer ontspannen dan heerlijk op een fatboy in de zon aan het water liggen, drankje erbij en gezellig kletsen met andere jongeren. Van fanatiek zeilen tot een weekend relaxen, kletsen, BBQ-en en zonnen, alles kan op het zeilweekend!

Ook dit jaar organiseren we weer een wáánzinnig weekend op het eiland Robinson Crusoë  van Sailwise in de Loosdrechtse Plassen. Kijk jij er ook dit jaar al weer maanden naar uit of ben je  heel nieuwsgierig naar dit weekend en wil je graag mee? Geef je dan nu op voor een fantastisch zeilweekend!!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier!

Wij zorgen dit weekend voor een volle provisiekast met eten en drinken. Het bedrag dat je betaalt voor het weekend is dan ook inclusief eten, drinken en alle activiteiten die er mogelijk zijn op het eiland.

Waar?             Robinson Crusoë, Loosdrechtse Plassen

Wanneer?     Vrijdagavond 18 t/m maandagmiddag 21 mei 2018 (Pinksterweekend)

Wie?                Jongeren met reuma in de leeftijd van 16 tot 30 jaar

Hoe?               Vul het aanmeldingsformulier in

Kosten?          De kosten voor het gehele weekend zijn € 80,- (voor een introducé € 85,-).

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan!

Een introducé kan alleen mee als er nog plekken over zijn, mocht je een introducé mee willen nemen dan kun je dit alvast aangeven in het formulier, mocht dit mogelijk zijn dan neemt de eventscommissie na 20 april contact met je op. Lees alle voorwaarden hier.

Benieuwd naar hoe de zeilweekenden zijn? Bekijk dan eens het filmpje of lees de verslagen van de afgelopen jaren hieronder.

VERSLAGEN